www.apalicentar.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, sigurnosti i funkcionalnosti. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati OVDJE. Nastavkom pregleda web stranice www.apalicentar.com slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na "Slažem se".

Dar od srca Dana

,,Nije bitno koliko dajemo, već s koliko ljubavi dajemo'' Majka Tereza                               Važan dio naše misije je i služenje i davanje, a kroz Dana program                                                                    

želimo potaknuti i inspirirati i vas da nam se pridružite u davanju i pomaganju onima u potrebi.                                                                                                                                                 Dana na Pali jeziku znači dar od srca.To je praksa velikodušnosti, svaki oblik davanja, donacije i pomoći pojedincu, grupi ljudi (u stresu i potrebi) ili široj zajednici koji podržava vlastitu praksu davanja.Može biti i u formi filantropskog javnog projekta koji osnažuje i pomaže mnogima.To je bezuvjetno davanje bez očekivanja bilo čega za uzvrat, davanje iz srca.

Što je to što Vi imate za dati, a može pomoći drugima? Znanje?  Vrijeme? Savjet? Nadu? Sposobnost organiziranja ili vođenja? Osmjeh? Ljubav? Novac? Zagrljaj?

Dobrobiti davanja

  • unosi pozitivne promjene u živote drugih i obogaćuje ih
  • obogaćuje i naše živote, daje im smisao i svrhu
  • doprinosi ostvarenju punog potencijala
  • donosi radost, mir, ljubav, ponos, ispunjenje
  • gradi nova prijateljstva i povezuje nas s drugima
  • osnažuje, povećava razumijevanje i suosjećanje
  • kroz davanje učimo o svijetu i nama samima
  • umanjuje strah i napetost

Ne zaboravite davati i sebi samima, članovima Vaše obitelji i prijateljima. Ako ste zainteresirani uključiti se u neki od naših projekata i volontirati pošaljite nam upit.

Spavao sam i sanjao da je život sva radost.Probudio sam se i vidio da je ovaj život služenje.Služio sam i vidio da je služenje radost.
Kahlil Gibran